zaterdag 21 mei 2011

Tulip rokje

Voor m'n oudste dochter het Tulip rokje weer eens gemaakt. Het is inmiddels nummer 6 en het blijft een favoriet patroon. Helaas zie je door de drukke stof niet alle deelnaden goed. De volgende moet ik maar eens in een effen stof maken en dan spelen met lintjes en sierstiksels.
De rode polo komt van de Zeeman en past wat betreft kleur er het beste bij. Het shirt met lange mouwen is iets donkerder van kleur, maar kan voor de wat koudere dagen ook wel.
Ook hier kwamen de Kam snaps weer goed van pas. Ik gebruik ze toch meer dan ik van tevoren gedacht had en de tang is zo makkelijk in gebruik!

8 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Erg leuk setje zo. Lekker fris!

Vlijtige Lies zei

Vrolijke set.Ik vind je stof ook erg mooi,nog nooit eerder gezien!En bij zeeman hebben ze soms best leuke dingen:)!Groet.

Mamanon zei

Prachtig rokje ook! Ik heb de tullip ook gemaakt, weer heel anders! En ook ik kan tegenwoordig bij zeeman goed slagen (!!) of ze tegenwoordig mijn stijl verkopen! En voordat het verwassen of lelijk is zijn de kids toch weer een maat verder dus och, why not.
Wat is dat trouwens voor tang en waar heb je die voor gebruikt=
Groetjes Manon

Klavertje Kleding zei

Hoi Manon,

Die tang gebruik je om plastic drukknopen (Kam Snaps) in je kleding te maken. Zoek maar eens op E-bay, dan kom je ze tegen.
Ze zijn heel stevig en erg makkelijk in gebruik.

Grt. Nel

Anoniem zei

prachtig nel, prachtige kleur rood,
groetjes Judith

natievang zei

Hij is heel erg leuk geworden!
Het patroon ligt hier ook in de kast, maar kom er maar niet aan toe er een te maken!

Grt Nathalie

kronova zei

leuk stofje!

Klaasje zei

Wat een leuk setje zo, echt lekker zomers!
Mooi hor.
Gr, Klazina