donderdag 19 mei 2011

Abacadabra 118

Voor m'n oudste dochter van 8 deze ABC118 gemaakt. Ik heb maat 140 genomen en deze met 15 cm verlengd. Zelf moest ze even wennen aan het roze biaisband, maar in combinatie met de legging vindt ze het wel leuk. Ze wil het liefst jurken aan, maar dat vind ik best lastig op deze leeftijd. Niet alles staat dan meer leuk. De volgende jurk wordt de Elodie, dat lijkt me ook een jurk die haar wel zal staan.

8 opmerkingen:

Kleding Jetje zei

Leuk!! Mooi stofje heb je gebruikt. Rustig, maar toch heel mooi met wit.

Groetjes Mariëtte

Danielle zei

Oh ik vind hem bij je dochter echt leuk staan. Misschien dat ik het toch ook eens probeer bij mijn oudere meiden. De legging maakt het set echt af.
groetjes Danielle

Vlijtige Lies zei

In combinatie met de legging vind ik de roze afwerking juist erg leuk!Staat haar goed.(mijn dochter stond achter me en vroeg waarom ze een roze rondje op haar gezicht draagt:)!)Groet

Anoniem zei

Hartstikke leuk. Ik wil deze ook nog graag maken. Patroon al in huis. En hier ook een dochter (8), die momenteel allemaal rokjes en jurken aan wil.

Gerda Hartman zei

Vergeten mijn naam in te vullen. Anoniem ben ikke dus (lol).

Collie-Collie zei

Ik vind het een hele mooie jurk geworden. Het stofje is ook heel leuk.

De Elodie is ook voor grote meiden leuk. Kirsten wil er ook een (lapje zoeken is nog wat lastig) en die is al 13!! Dus eh... kan prima hoor!

Groetjes, Collie

Anoniem zei

Supermooi Nel,
groetjes Judith

Mirella zei

super leuk geworden. De stof is er heel mooi voor!!