dinsdag 3 mei 2011

Rok Knipmode aug. 2008

Nog een rokje voor mijzelf gemaakt. De plooien zijn op de foto slecht te zien, in het echt vallen ze meer op, ondanks de 'drukke' stof. Het volgende rokje ligt al geknipt klaar.

M'n webwinkeltje loopt voor geen meter momenteel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het helemaal niet erg vind. Ik heb eindelijk weer eens tijd om wat voor mijzelf te naaien, dat kwam er maar steeds niet van. Ik ga nog hard nadenken of ik het volgende seizoen wel verder ga met m'n winkeltje.
Ik heb een aantal dingen in opdracht gemaakt ( wat meer bewerkelijke dingen) en dat was erg leuk om te doen. Maar de standaard (simpele) dingen lopen nu niet zo en de meeste willen voor een dubbeltje op de eerste rij zitten en daar krijg ik een beetje genoeg van.

11 opmerkingen:

Cindy zei

Wat een mooi rokje heb je gemaakt! Erg leuk patroon en de stof is ook heel mooi.
Balen voor je dat de webwinkel niet loopt. En helemaal de mensen die voor een duppie op de 1e rij willen zitten. Die waarderen het werk ook niet echt. Hopelijk krijg je nog veel tevreden en enthousiaste klanten die je werk wel waarderen!
En nu lekker genieten van de mooie dingen die je voor jezelf maakt!
Groetjes Cindy

Mariette zei

Mooie rok, leuke stof heb je gebruikt! Jammer dat je webwinkel niet loopt, je maakt altijd mooie kleding. Ik hoor dat toch vaker dat mensen wel iets origineels willen kopen maar er dan erg weinig voor over hebben. Jammer is dat toch.......

Danielle zei

Het is een beetje hetzelfde idee als de ballonrok met die plooien he?
Ik vind hem mooi geworden. Ook een mooie stof heb je gebruikt.
Zou er trouwens uberhaupt een webwinkel met zelfgemaakte kleding goed lopen? Mensen die niet kunnen naaien denken volgens allemaal dat je het bedrag wat je ervoor vraagt teveel is. Hebben er geen besef van hoeveel tijd erin zit. Terwijl jij al heel laag zit met je prijzen. Ik zou dan denk ik meer energie in kleding voor je gezin steken.
groetjes Danielle

Anoniem zei

mooie rok, super stofje.
Wat jammer dat je winkeltje niet loopt, want je maakt super mooie en ook nog eens mooi afgewerkte kledingstukken.
groetjes Judith

Gerda Hartman zei

Super rokje. En mijn ervaring in al die jaren is, dat dit ook echt een periode is, waarin je niet veel verkoopt hoor. Mensen zijn nu meer bezig met buiten dingen en vakantieplannen. Dat kost ook veel geld en dan hebben ze minder over voor kleding etc. Na de zomer trekt het vast weer aan. Zelf maak ik me nu ook helemaal niet druk om mijn winkeltje. Werk momenteel meer op bestelling en heb al veel leuks voor mezelf en mijn gezin gemaakt. Maar ik ken je gevoel hoor. Gewoon even laten rusten!

Fienke zei

Mooi rokje. Hier een beetje dezelfde ervaring met de webwinkel. Het komt wel telkens in vlagen, even een tijdje niets en dan ineens 3 tegelijk. Maar inderdaad mensen vinden het al snel te duur, terwijl ik mezelf soms voor gek verklaar dat ik voor die prijs zit te naaien!
Groetjes Renate

Borgero zei

Ik ben vorig jaar begonnen met mijn webwinkeltje, maar heb eigenlijk nog helemaal geen klanten (buiten mijn moeder om...). Terwijl ik toch niet echt hoog zit met mijn prijzen. Maar ik snap heel goed dat het niet motiveert om te naaien als mensen liever minder uit willen geven voor je kleding.
Je rok staat erg mooi bij dit vestje, mooie set zo samen.
Groeten, Nienke

d'Boederie zei

Mooie rok zeg!Door de bedrukte stof zie je het patroontje niet zo goed,maar ik denk dat je het in het echt wel beter ziet.Ik hoor het allemaal om me heen dat de webwinkeltjes niet lopen.Maar wijs hoor nu heb je even tijd om voor jezelf wat te naaien,zeker zo leuk!

syl zei

Denk dat de meeste mensen voorlopig even voorzien zijn in de zomerkleding ;-)
Gewoon op marktplaats blijven zetten, dan raak je het uiteindelijk wel kwijt.
Ik gok er op dat zo tegen september de bestellingen weer gaan komen, dan is iedereen weer op zoek naar winterkleding. Tenminste, rond die tijd ga ik weer rondkijken bij de webwinkeltjes. En je moet er ook maar net dat tussen zien staan wat je net zocht of heel erg leuk vindt.
Bij mij lopen de speldjes ook alleen wanneer ik op marktplaats adverteer, daar buiten moet ik het echt van mond op mond reclame hebben of eerdere klanten.

En eens tijd voor je eigen projectjes is ook wel eens leuk.

Riny zei

Je rokje vind ik enig. Leuk pittig modelletje. En de stof geweldig.
Staat leuk met het witte vestje en zwarte shirtje.Helemaal mijn smaak.
Groot gelijk dat je lekker gaat naaien voor jezelf.
groetjes: Riny

Anoniem zei

Wat een leuke rok, mooie stof heb je gebruikt. Jammer dat je winkeltje op dit moment niet zo goed loopt, maar het voordeel is dan inderdaad dat je dan voor jezelf en je gezin kunt naaien. Ik zag dat je mijn blog volgt, leuk!

Groetjes,
Eva