woensdag 8 juni 2011

Elodie maat 134/140

M'n oudste dochter wilde ook een roze jurk! Ik had eigenlijk een grijze ruit klaar liggen, maar dat was net niet voldoende. Het moest in ieder geval de Elodie worden en kwam erachter dat al m'n lappen niet groot genoeg waren. Ik heb geen super grote voorraad met stoffen, maar toch teveel naar m'n zin, dus ik moest het met mijn voorraad doen. Daarom twee verschillende ruiten genomen. Ik vind hem zelf daardoor wel erg druk geworden, maar m'n dochter vind hem helemaal 'cool'. Dus missie geslaagd!
Nu nog een ballonrokje voor m'n dochter en dan stop ik echt met het maken van zomerkleding. (Denk ik :-)) De kasten puilen echt uit! Kan ik weer eens lekker gaan breien/haken op de bank of ik begin gewoon met de winterkleding :-))

13 opmerkingen:

Judith zei

Prachtig! Ik vind het helemaal niet te druk. Ik moet er ook nog een maken voor deze zomer, de vorige is al weer te klein...

Groetjes Judith

Vlijtige Lies zei

Mooi een geruite Elodie!!En wat is er nu beter als een tevreden klant!Heel goed dat ze zelf een meing/smaak ontwikkelen.Heerlijk vooruit zicht...haken oid.

Collie-Collie zei

Leuk die twee verschillende ruitjes... daar zal ze lekker mee zwieren deze zomer!!

Ik moet er voor Bridget ook nog eentje maken, die van vorig jaar is precies pas en ze wil eigenlijk een rode... dus... ik zal eens mijn kast induiken hahaha.

Groetjes, Collie

Gerda Hartman zei

Prachtige jurk (de mijn is nog veel drukker). Ik vind het een geweldig patroon en mijn dochter ook.

Anoniem zei

Mooi Nel, leuk die ruitjes patronen
groetjes Judith

Jenny zei

Schitterend, vind de twee soorten ruitjes een heel leuk effect geven!

Danielle zei

Mooie jurk hoor en ik ben nog steds blij dat mijn dochters ook nog roze willen dragen.Het gaat al veel te hard met die meiden!
groetjes DAnielle

Elise zei

Mooie jurk! Ik vind de 2 ruitjes erg leuk staan bij elkaar!

Wilja's naaicreaties zei

Ik vind het juist erg leuk geworden, zo met die twee ruitjesstoffen. Heb je het bovenlijfje ook verhoogd? Ik wil nl. ook eens een elodie gaan maken en mijn dochter heeft dezelfde maat.

Mariette zei

Geweldig!Superleuk met die ruiten!

Riny zei

Leuk dat je dochter zelf zo enthousiast is over haar roze ruitjesjurk.Heel mooi gecombineerd Nel.Lekker fleurig dat roze..Je foto's zien er altijd zo leuk uit.Complimenten.
Succes met t ballonrokje.
Gr riny

Klavertje Kleding zei

Hallo Wilja,

Ik heb de bovenkant met 2 cm naad geknipt, dus 1 cm verhoogd.
Deze maat valt niet zo laag als de kleine maten vind ik.

Grt. Nel

Zussies zei

Mooi!! Ik vind het leuk staan met de verschillende ruitjes!!