vrijdag 22 mei 2009

25 patroondelen voor een jongensbroek!

Voor m'n zoon ga ik eindelijk een broek naaien. Ik vond dat het wel een bewerkelijke broek moest worden, dus dit model is het geworden.
'Slechts' 25 patroondelen (eigenlijk 29, maar ik laat de zakken op de voorkant weg en de dubbele zak aan de bovenkant).
Heb nu al spijt dat ik een ruitstof heb uitgezocht, nu moest ik alle patroondelen enkel uitknippen, zodat de ruiten een beetje netjes doorlopen.
M'n zoon vindt het helemaal leuk dat hij nu ook een broek krijgt: Mama gaat heeel veeeel broeken voor mij maken zegt hij tegen iedereen..... eerst deze maar eens af zien te krijgen.

4 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Wauw! Dat zijn héél véél patroondelen! Succes hoor! Maar dat gaat je vast wel lukken, he maakt zo vaak wat moois. Je zoon is er zo te horen heel erg blij mee dat je een broek gaat maken!

Groetjes, Collie

Anoniem zei

Goedemorgen Nel, Dat ziet er goed uit ik ben benieuwd hoe het gaat worden staat altijd wel pittig zo'n ruitje. Mijn zoon vind ook dat ik te vaak iets maak voor zijn zussen dus wie weet wordt ik zo ook nog eens aan het werk gezet om jongensbroeken te maken.
Succes ermee en ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

Groetjes Marion

Titia zei

Poeh, dat zijn wel érg veel onderdelen! Toch is mijn ervaring dat als je eenmaal bezig bent, het ook nog wel meevalt.

Veel succes, ik ben benieuwd naar het resultaat!

Groetjes Titia

Diana zei

Heel veel succes! Leuk ruitjesstofje! Volgens mij gaat het helemaal goed komen! Hier ligt ook nog een jongensbroek in de planning met veel stukjes... wel een ander model. Leuk om te doen, hoor!

Groetjes Diana (Jana)