dinsdag 19 februari 2013

Mei Tai draagdoek


Omdat de tricot draagdoek niet beviel (de stof rekte teveel voor zijn ruim 9 kilo), heb ik geprobeerd een Mei Tai te maken. Na wat moed verzameld te hebben (het leek me best een hele klus), was hij in een paar uurtjes af, dus dat viel reuze mee.
Eigenlijk is hij best goed gelukt, op een paar schoonheidsfoutjes na. Ik heb twee patronen gebruikt: Een patroon van Kiind en een patroon van Slingo Mama.
Het draagt veel beter dan de tricot draagdoek. Hier zie ik me op vakantie wel mee lopen. Nog even oefenen met knopen, dat kan nog iets netter.


5 opmerkingen:

Esrosa K. zei

O, stoer dat je dat hebt nagemaakt met twee patronen! Hij is mooi geworden, ziet er ook stevig én comfortabel uit. Wij gebruikten ook vaak een drager in de vakantie, maar dan op je rug en met zo'n frame erin. Maar dat gaat ook doorwegen...
Grtz, Esrosa

Vlijtige Lies zei

Zo dat ziet er netjes uit. Het lijkt me echt even een gepuzzel om het te maken en om te knopen..maar ze zijn heel handig volgens mijn zusje! Dit ziet er erg veilig en sterk uit,succes. En wat een grote jongen al!! Groet Arjo

Doortje Dartel zei

Ik heb net vorige week ook dit patroon uitgeprint om hem eens te maken, lijkt mij handig voor op vakantie. Eerst hadden we met zo'n frame, maar helaas hadden we hem al weggedaan.

Gerda Hartman zei

Hopelijk heb je van deze meer plezier. Bij mij werkte al dat soort dingen niet, te belastend voor mijn rug. En wat wordt je granny deken al mooi!

Collie-Collie.com zei

Dit ziet er inderdaad comfortabel en betrouwbaar uit (als het rekt voelt het een beetje engig lijkt me). De brede banden lijken mij ook wel fijn voor het verdeling van het gewicht op je schouders.

Super gemaakt hoor.

Groetjes, Collie