donderdag 10 januari 2013

Een granny per dagEen granny per dag. Het idee las ik bij  Pigje op haar blog.
Het ontbreekt me aan tijd om me ergens bij aan te sluiten, maar heb besloten dat ik het gewoon zelf ga doen. Gisteren gelijk wat katoen gehaald en mijn zoon beloofd dat hij over een jaar een deken krijgt voor z'n verjaardag. (Hij is zaterdag jarig). Dat vond hij wel een leuk idee, wilde graag wel zo'n deken hebben en aangezien hij er flink bij inschiet wat betreft zelfgemaakte kleding leek me dit een goed idee. Ik heb wel vast bedacht hoe ik de deken wil hebben, dus ga ik ook steeds de granny's vasthaken en de draadjes afhechten. Ik zie het zelf niet zo zitten om over een jaar meer dan 300 vierkantjes aan elkaar te haken. Volgens mij ben ik dan nog een jaar bezig: een granny per dag vasthaken. 
Wordt vervolgd!

Edit: Ik ga het op deze  manier aan elkaar haken, dus dat wordt even een paar toertjes uithalen, maar wel een makkelijke manier en kost geen extra garen.

6 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Leuk, mooie kleurtjes. Enne, succes hé!

Vrolijke Vlaggetjes zei

Veel plezier met de granny's dit jaar! Verstandig om ze meteen vast te haken ;-) Mooie uitleg is dat, ik heb de link meteen even opgeslagen. Dankjewel.
Fijne verjaardag voor je zoon alvast.

Collie-Collie.com zei

Leuk om zo'n deken voor je zoon te maken en ook te overzien qua hoeveelheid overdag.

Mooie manier van aan elkaar haken, werkt denk ik ook wel motiverend, want zo zie je het letterlijk groeien.

Groetjes, Collie

KidzCreaties zei

Leuk dat je zoon dit nog wil. Wordt vast mooi. Ben benieuwd naar het resultaat, maar dan moeten we nog wel even 1 jara wachten. Veel plezier met het maken. En inderdada meteen aan elkaar haken, dan zie je tenminste resultaat.
Groetjes Kamala

PeTrA zei

Hey leuk dat je ook geinspireerd bent! Mooie kleuren en de manier van aan elkaar haken is ook wat ik in gedachten heb.. Succes! ;-)

Danielle zei

'k ben benieuwd wat het uiteindelijke resultaat word, maar dat zal vast goedkomen. Succes met het haken.