vrijdag 27 augustus 2010

Niet stilgezeten...

De laatste tijd heb ik nog een aantal dingen gemaakt voor de verkoop op Marktplaats.
Kreeg zulke leuke reakties op de andere jurkjes en het liep best goed.
Het vervelende vind ik wel van Marktplaats dat je binnen de kortste keer op pagina 150 staat en je steeds opnieuw de advertenties dus weer moet plaatsen.
Zit er wel eens over te denken om een webwinkeltje te openen. Heb er trouwens al een aangemaakt bij MijnWebwinkel, maar durf het eigenlijk niet zo goed te openen.
Ik overzie niet goed wat de gevolgen ervan zijn. Ik heb totaal geen zin in de kamer van koophandel en administratieve rompslomp enz. Het moet puur een hobby blijven en ik weet niet of dat kan met een webwinkel.
Dus als je nog tips of ervaringen hebt, hoor ik het graag!!!!!

10 opmerkingen:

d'Boederie zei

Zo wat mooi allemaal!Helaas kan ik je niet helpen met je evt.webwinkeltje! Succes met het nemen van evt. beslissingen!!groet

Zussies zei

Het ziet er allemaal mooi uit, leuke stofjes. Ik heb hier hetzelfde, heb een jaar geleden al een web winkeltje aangemaakt maar ben er ook nog niet uit. Succes met je beslissing!!

Gerda Hartman zei

Wat leuk allemaal! Succes met het nemen van je beslissing. Veel wijsheid toegewenst.

Elise zei

Het zijn allemaal leuke dingen! Mooie stoffen heb je gebruikt.

hipenlief zei

Hoi,

Ik kwam bij toeval op je blog.
Ik heb ook webwinkel met handgemaakte kleding.
Het loopt goed maar heb toch besloten eind deze maand te stoppen. Ik snap je twijfel, je mag mij altijd mailen voor tips of vragen.

Groeten Ellen

Cindy zei

Ik volg jou blog sinds kort en vind dat je erg leuke kleding maakt! Mooie patronen en stofjes! Dit ziet er ook weer super uit. Ik krijg er veel inspiratie van.
Groetjes Cindy

Marlie zei

Ook ik volg sinds kort je blog, erg leuk zijn deze modellen. Het bruine stofje heb ik ook gebruikt voor het 'pimpen' van een spijkerrokje. Maar de zwarte stofjes zijn net zo mooi!

groetjes Marlie

Mirella zei

wauw mooi zeg !! ik heb de zwarte met rozen stof ook nog en wist niet met welke stof ik het zou combineren, maar dit is mooi zo. Ik heb de zwart met stippen nog liggen, dus bedankt vd tip ;-)
Ik twijfel ook zo met een webwinkel, omdezelfde redenen... ben dus benieuwd wat je gaat doen !!

Fienke zei

Tja, moeilijk besluit he? Ik liep ook lang te denken, maar dacht op een gegeven moment, ik doe het gewoon! Bevalt het niet kan je altijd weer stoppen, toch? Ik heb een gratis webwinkel genomen en ben niet ingeschreven bij KVK. Ga ik misschien nog wel doen, maar als je niet zoveel verkoopt hoeft het niet. Het blijft bij mij nog steeds een hobby, wat ik nog naast mijn werk kan doen. Ik zie het dus ook niet als serieuze carriere!
Nou succes bij je beslissing.
Groeten Renate

Sabine zei

Heel mooie collectie die je gemaakt hebt!

Sabine