maandag 2 november 2009

Abacadabra 96 en Imke (Farbenmix)

Voor de oudste nog een abc 96 gemaakt. Ze vond de stof een klein beetje niet leuk, maar ze wilde er wel een draai-jurk van!
Nu hij af is weet ik eigenlijk niet of ik de jurk wel leuk vind staan. Ik vind het stofje bij de jongste een stuk leuker staan. Maar ja, dan maar als buitenspeeljurk gebruiken. Hij is in ieder geval wijd genoeg om er in te klimmen en te klauteren :-))

De onderste strook heb ik deze keer weggelaten. Je ziet er toch niet veel van. Bij de middelste strook heb ik aan de binnenkant op de stofvouw elastiek genaaid, zodat je meer een ballon effect krijgt.


Voor de jongste een lekkere warme trui voor de winter gemaakt. Model Imke van Farbenmix met borduurtjes uit de serie Penguins.9 opmerkingen:

d'Boederie zei

Wat een lieve fleece trui zeg,ziet er zo lekker zacht uit!
En je jurk is ook erg mooi,maar snap wel wat je voelt, op een bepaald moment zijn ze er op de een of andere wijze te groot voor!
Maar nogmaals wel heel mooi!

Collie-Collie zei

Wat een goed idee om dat elastiek aan de binnenkant te stikken. Als de jurk gewassen is, zit je niet spastisch aan dat plofferige van het balloneffect te frutten en uit elkaar te trekken. Je hoeft hem waarschijnlijk alleen maar uit te schudden en klaar is de plofroesel! Ik vind de stofjes bij elkaar super! Jammer, dat je hem bij de dame niet zo leuk vind staan, misschien ander kleur shirtje??

Groetjes, Collie

Kleding Jetje zei

Wow zeg! Ik vind de jurk echt schitterend geworen. Leuke stofjes ook!

Groetjes Mariëtte

Julka Kindermode zei

Wunderschöne Sachen hast du genäht. Die gefallen mir alle sehr gut.

VLG Karin

kronova, zei

Jammer dat je hem niet zo mooi vind staan want hij ziet er schitterend uit!
groetjes kronova

emilie zei

helemaal super die jurk zeg,mooi model en het stofje is gaaaaaaf!!!!!en er kan van alles aan t-shirtjes onder,rose,wit,lichtbruin,beige,kortom,lekker aandoen die jurk,misschien moet je nog even wennen?
en de rose fleecetrui is ook scheetig met de stipjes en de applicaties.
groetjes emilie

Gerda Hartman zei

Ziet er prachtig uit. Mooie kleurtjes.

Tineke zei

Wat een schattige kleertjes heb je weer gemaakt zeg. Ik zit met open mond van bewondering te kijken. Wat moooi!

Ester zei

Wat een prachtige kleding maak je!!!!
En wat een mooie kleuren.
Liefs,
Ester